Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az OTP Junior kártya tényleg...

Az OTP Junior kártya tényleg ingyenes?

Figyelt kérdés

Nem kell érte fizetni és semmi díja sincs? Igaz még nincs keresetem (19 vagyok), de azt mondják, nem baj az ha van kártya, főleg ha ingyenes.

Valaki írna saját tapasztalatot vagy akár linket, hogy miért jó ez a kártya?

2010. júl. 5. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:

ha bankkártyát akarsz, akkor ez a legjobb választás! nekem is ez van 18 éves korom óta

VISA Electron kártya, amit használhatok akárhol neten is egyszerűen, + ott az OTP Direkt szolgáltatása, rengeteg helyen ingyen vehetsz fel pénzt, ingyen kapsz SMS értesítőt és még sorolhatnám....

én csak ajánlani tudom

2010. júl. 5. 16:35
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen. Igazábol nem tudom milyen fajták vannak, de gondolom ott felsorolják majd :D
2010. júl. 5. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van 4 éve..Elégedett vagyok vele.

Visa Electron volt eredetileg,de pont 2 napja küldött a bank csak úgy egy új kártyát.Mastercard..Állítólag több mindenre jó,több helyen elfogadják.:)

2010. júl. 5. 16:44
 4/5 anonim válasza:

OTP junior max-om van.. 23éves korig nincs kártya díj..

Havonta az első kézpénzfelvétel ingyenes.

S csak korlátozott számú sms ingyenes.. (egyébként 11HUF/sms)

S hogy miért jó egy bankkártya?

-Egyre több helyen lehet azzal fizetni(ez jó ha nincs nálad KP)

-Megmerem kockáztatni hogy otp-s ATMből van a legtöbb

-Ha utalásra kerül a sor, akkor az adott bankba kell menned befizetni.. ha van kártyád akkor vagy megigényled az otp direktet(ingyenes) és otthonról kényelmesen tudsz utalni, vagy elég a saját bankodba menni(jelen esetbe otp) és ott is tudsz utalni..

2010. júl. 7. 13:04
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. júl. 10. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!