Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Babaváróhitelt felfogod venni...

Babaváróhitelt felfogod venni személyi kölcsönnek baba nélkül?

Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 07:19
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Nem. És baba mellett sem fogom.
2019. márc. 27. 08:00
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
2019. márc. 27. 08:44
 3/5 A Tengerész ***** válasza:
35%
Semmilyen hitelt ne vegyél fel semmire! Ha hitelt veszel fel a kést a nyakadra tetted. Énnekem három feleségem volt és két és fél gyereket neveltem fel. ( a"fél attól van, hogy a második feleségemnek volt egy, az összeházasodásunkkor 9 éves lánya). Most belegondolok, hogy hogyan oszlott volna meg a házastársaim és köztem bármiféle kölcsön visszafizetése, hogyan döntött volna nyomorba mindnyájunkat, ha ezzel a teljesítménnyel megelőlegeztem volna magunknak az első házasságomkor 10 M-s kölcsönt. Az élet nem arra való, hogy az ember a nyakába vegyen egy hatalmas követ ami attól kezdve szinte amíg él magával hurcol.
2019. márc. 29. 09:22
 4/5 anonim válasza:
Lesznek olyanok akik üzletet látnak ebben is. Alapvetően ez az egész kölcsön v. hitel akkor éri el a valós célját, ha támogatássá tud alakulni a harmadik vágyott gyermek születése esetén, mert nekik lett kitalálva. Természetesen ez nem lehet függvénye vagy oka a három gyermeknek, nekem is három van és nem bánom, h akkor ez még nem létezett, a fő,h egészségések mindhárman!
2019. ápr. 3. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi nyáron házasodunk. Mindenképpen élni fogunk vele, ha már teherbe estem. Ha nem, akkor valószínű nem. Két gondolat is a fejünkben van, amire fordítani tudnánk.

Tavaly lakást vásároltunk, aminek a hitelét folyamatosan előtörlesztjük és még lakástakarékaink is vannak erre a célra. A fennmaradó tőketartozásunkat lehet kiváltjuk majd ezzel a kölcsönnel, amennyiben ez már biztosan kamatmentesen maradhat nálunk.

Ha fenti addigra annyira alacsony összeg lesz, hogy önerőből is állni tudjuk a végtörlesztést belátható időn belül, akkor nem foglalkozunk vele.

Viszont nincsen saját autónk, így akkor valószínű abba forgatnánk bele, ha már biztosan kamatmentesen tudjuk igényelni az ehhez szükséges összeget.

2019. ápr. 4. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!