Babaváróhitelt felfogod venni személyi kölcsönnek baba nélkül?
Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 07:19
1/5 anonim válasza:
Nem. És baba mellett sem fogom.
3/5 A Tengerész válasza:
Semmilyen hitelt ne vegyél fel semmire! Ha hitelt veszel fel a kést a nyakadra tetted. Énnekem három feleségem volt és két és fél gyereket neveltem fel. ( a"fél attól van, hogy a második feleségemnek volt egy, az összeházasodásunkkor 9 éves lánya). Most belegondolok, hogy hogyan oszlott volna meg a házastársaim és köztem bármiféle kölcsön visszafizetése, hogyan döntött volna nyomorba mindnyájunkat, ha ezzel a teljesítménnyel megelőlegeztem volna magunknak az első házasságomkor 10 M-s kölcsönt. Az élet nem arra való, hogy az ember a nyakába vegyen egy hatalmas követ ami attól kezdve szinte amíg él magával hurcol.
4/5 anonim válasza:
Lesznek olyanok akik üzletet látnak ebben is. Alapvetően ez az egész kölcsön v. hitel akkor éri el a valós célját, ha támogatássá tud alakulni a harmadik vágyott gyermek születése esetén, mert nekik lett kitalálva. Természetesen ez nem lehet függvénye vagy oka a három gyermeknek, nekem is három van és nem bánom, h akkor ez még nem létezett, a fő,h egészségések mindhárman!
5/5 anonim válasza:
Mi nyáron házasodunk. Mindenképpen élni fogunk vele, ha már teherbe estem. Ha nem, akkor valószínű nem. Két gondolat is a fejünkben van, amire fordítani tudnánk.
Tavaly lakást vásároltunk, aminek a hitelét folyamatosan előtörlesztjük és még lakástakarékaink is vannak erre a célra. A fennmaradó tőketartozásunkat lehet kiváltjuk majd ezzel a kölcsönnel, amennyiben ez már biztosan kamatmentesen maradhat nálunk.
Ha fenti addigra annyira alacsony összeg lesz, hogy önerőből is állni tudjuk a végtörlesztést belátható időn belül, akkor nem foglalkozunk vele.
Viszont nincsen saját autónk, így akkor valószínű abba forgatnánk bele, ha már biztosan kamatmentesen tudjuk igényelni az ehhez szükséges összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!