Hitel ügyintézés segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy volna-e olyan, aki privátban segítséget tud nyújtani egy autóvásárlás hitelével kapcsolatban? Előre is köszönöm a segítséget.
2019. márc. 18. 15:15
11/43 A kérdező kommentje:
23 vagyok. Azért fizettem be, mert szó nem volt arról, hogy először a bírálatot csináljuk meg. Főleg úgy, hogy a keresetem már akkoris elég volt, csak a korba kötnek most bele. De amikor elkezdtem megvenni 2 héttel ezelőtt is ugyanennyi voltam. Akkor miért nem kértek először egy hitel bírálatot? Én meg a keresetem mellé nem akarok kezest, mert simán kitudom fizetni a kocsit, akkor minek vonjak bele mást is? Ha túl fiatalnak tartottak ,akkor azt az elején kellett volna tisztázni.
2019. márc. 18. 17:09
12/43 A kérdező kommentje:
Szalonból lízing. 60 hónapra.
2019. márc. 18. 17:09
13/43 anonim válasza:
Aha es mennyi az a szuper netto? Amugy itt valami nagyon nem stimmel lizing az zartos berlet ott nincs kezes
14/43 A kérdező kommentje:
300k nettó. Én így kértem 40% önerő 20% a végén a középső 40 pedig zárt lízingben 60 hóra. Ez szerepelt az eddigi papírokon. Most mondták azt, hogy csak kezessel adják oda mert bár hitel képes vagyok de túl fiatalnak tartanak. Ezt pedig nem tartom fair bánásmódnak.
2019. márc. 18. 17:13
15/43 anonim válasza:
Akkor az nem lizing hanem hitel, mennyi az auto ára?
16/43 A kérdező kommentje:
Hát a papírokra lízinget írtak mindenhova és énis a lízingbe vevőnél írtam alá a papírokat, amikor beszéltük. Utána jött ez, hogy bár a fizetés megfelelő de a korom miatt csak kezessel adják oda.
5.5 millió. Havi 45-öt kell törleszteni.
2019. márc. 18. 17:18
17/43 anonim válasza:
Havi 45 akkor nem is jon ki a felvett osszeg 60 hónap alatt... Ha 40% ot fizetsz be,
18/43 anonim válasza:
Hiszen az csak 4,9 milla, itt valami nagyon nem stimmel...
19/43 A kérdező kommentje:
Nekem így hozták ki a saját kalkulátorukkal. 2.2-t befizettem 1.1-et kell a végén közötte 60 hóra 45 ezer.
2019. márc. 18. 17:21
20/43 A kérdező kommentje:
Ezeket a papírokat intéztük el, erre most azzal jönnek, hogy bár hitel képes vagyok de csak kezessel adják oda, mert túl fiatalnak tartanak. Akkor ezt miért nem az elején közölték? Akkor el sek ezdtem volna. Így meg felháborítónak tartom, hogyha nem akarok kezest akkor bukok 550k-t. Mert ez így színtiszta átverés volt.
2019. márc. 18. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!