Mit szól hozzá a bank, ha az önkormányzat megakarja terhelni a házam? Tovább lent.
Figyelt kérdés
Akarnak kövesutat az utcába,de alig van aki tudná fizetni és azt mondták ráterhelik a lakásra aki nem fizet.Van akinek jelzálog hitel van a házán,ilyenkor mit szól a bank?Én úgy tudtam csak akkor terhelhetik rá ha az utca 2/3-a benne van.Mi az igazság?2010. júl. 3. 10:25
1/3 anonim válasza:
A bankot ez nagyon nem zavarja, mert ELSŐ helyen bejegyzett jelzálog joga van, és elidegenítési tilalmat is bejegyeztetnek, úgyhogy kár ebből nem érheti.
A kérdés második felére nem tudom a választ.
2/3 anonim válasza:
Van olyan bank,aki nem engedi meg,hogy másnak is legyen bejegyzett jelzálogkövetelése,és ilyenkor felmondja a hitelt.
Az önkormányzat nem kötelezheti a lakókat a fizetésre,főleg,ha a többség nem egyezik bele.
Forduljatok az Ombudsmanhoz és tiltakozzatok közösen az Önkormányzatnál.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm megtisztelő válaszotokat.Hasznos válaszok voltak számomra.
2010. júl. 3. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!