Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP probléma hogy is van ez?

OTP probléma hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Nok nekem van az OTP-nél több számlám is. Konkrétan 2 egy euro és egy sima. Nos a minapokban vettem észre hogy eltünedeznek róla ilyen 500 ft-ok (internetbankom is van plusz sms tájékoztató így nyomon követem mindíg) Tudom ha belépsz internetbankon és sms-ért is levesz zsét az alap de mostanság észreveszem hogy tünedezik róla a suska persze nem arról az 500 ft-ról van szó csak azért mégis... szszámom sehol nem adtam meg és tartozásom sincs sehova se banfele se sehova akkor mondja már meg vki mi a péló lehet ez? Ugyanis telefonálni nem akarok bemenni meg mégúgyse értitek milyen cinkes lenne cirkuszolni 500 ft-ért de akkor is. Veletek volt már ilyen? Nincs vmi sejtésetek miért lehet ez? Lehet feltörte vki? De sztem az sem lehet. Fikázást nem kérek. Előre is köszi ha pedig még mindíg olvasol külön köszönet:)
2010. júl. 2. 20:06
 1/5 A kérdező kommentje:
1. sorba nok helyett nos 5. sor vége pedig bank felé. Én mindenképp a bankra tippelek mert sok kicsi sokra megy csak felháborító hogy a koldustol veszik el a botot nem attól akinek több milliók vannak a számlán.
2010. júl. 2. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Belépsz a netbankba, ott a számlainformáció->számlatörténet menüben láthatod mikor mennyit vontak le. A kp felvét díjai nem mindig aznap vannak könyvelve, és van zárlati díj is, ha minuszba mész, akkor hitelkamatot is számolnak fel!

Én úgy tudtam a netbenk mindenkinek ingyenes. Nekem sose vonnak a használatáért semmit.

2010. júl. 2. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Engem 10 ezr Ft-al huztak le mert kulfoldon kartyaval fizettem.

Es ugy valtanak, hogy eloszor eurora aztan fontra.

Hat koszi.

Csak menjek haza ugy megszuntem mostmar veluk minden kapcsolatomat, hogy irmagjuk nem marad az eletmbe.

Szaros orosz-magyar bank

2010. júl. 2. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát érdekes, mert a netbank lényege, hogy minél kisebb legyen a költség. Nekem csak számlavezetésem van 250Ft.

a kártya és a Netbank ingyenes.

Márpedig menj be a bankba. Az az igazság, hogy úgyis megmagyarázzák, hogy miért vonták le.

Én azt nem értem, hogy miért ragaszkodnak még ma is az emberek az OTPhez, amikor az egyik legdrágább bank.

2010. júl. 2. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert otp automatát bárhol találsz, viszont cib, k&h meg hasonlókat már nemigen... akkor meg mindig a máséból kéne felvenni, amiért meg pluszköltséget nyomnak rád.
2010. júl. 2. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!