Akkor most mi lesz a devizahitelesekkel?
Semmi. Szívják majd továbbra is. Most már csak azt ígérik,hogy decemberig dolgoznak a megoldáson. Kérdés,hogy erre ad-e az IMF hitelt? Ugyanis ebből akarják rendezni a kamatkülönbözetet,de azt is csak az alacsonyabb hitelek esetében.
Legalábbis a napokban ezt mondta a szóvivő csaj.
Devizalízingesek vannak közöttünk?
Én azért ezt választottam, mert 10 év meló után volt a nevemen egy kis lakás (szüleimmel közösen vettem, ők laknak benne) és házasságkötés után hiába vállaltunk volna 2 gyermeket (már meg is születtek), mivel már a házasság előtt volt saját ingatlanom, szocpolt nem kaphattunk, kedvező hitelt nem kaphattam.
Az új nem nagy lakást tehát végül lízingre vettük, hiszen abból indultunk ki, hogy úgyis visszafizetjük.
Csak kíváncsi vagyok, hogy van-e lízinges közöttünk, mert banki hitel-károsultakról hallani, meg devizahitelesekről, de mi van a devizalízingesekkel? Ők mire számíthatnak?
Nem vágyom arra, hogy más pénzéből segítsenek ki, csak arra, hogy a bankok ott, ahol nekik is kevésbé fáj, ott engedjenek - legalább ideiglenesen, pl. a deviza adás-vételi ár közötti rés csökkentésével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!