Van direkt vásárlásra készített banki kártya?
a bank kártya vásárlásra készül
mindegyik:)
Egyáltalán nem követhetetlen: a felhasználható egyenleged mindig TŰPONTOS, ellentétben más bankokkal, ahol az egyenlegből is csak 3-4 nap múlva vonják le a vásárlást - így aztán az ügyfél átesik mínuszba, szinte önhibáján kívül.
Amire Te gondolsz, az az, hogy nem a vásárlás napján könyvelik le a vásárlást: azonnal levonják, de pl. a 14.-i vásárlásodat nagy valószínűséggel a hétvége miatt könyvelték 18-án, azaz hétfőn és nem hamarabb.
" ellentétben más bankokkal, ahol az egyenlegből is csak 3-4 nap múlva vonják le a vásárlást - így aztán az ügyfél átesik mínuszba, szinte önhibáján kívül."
Itt azért pontosítanék: néhány banknál ez valóban előfordul, de emiatt nem mehetsz mínuszba, csak ha hitelkereted van. Hitelkeret nélkül csak a banki költségek keletkeztethetnek negatív egyenleget.
3-as, akkor én is pontosítok: igen, nem mindegyik banknál van ez, csak nem akartam megnevezni, melyikre panaszkodnak - DE!! igenis lemehetsz mínuszba - mint ahogy egy kérdező itt panaszkodott is, hogy úgy járt.
Tudod, hogy lehet lemenni mínuszba?
Úgy, hogy sokan nem is tudnak róla: paypass-es vásárlásnál 5 ezer ft-ig simán le lehet menni mínuszba, s ha nem pontos az egyenleged, akkor simán előfordulhat.
Ok, akkor nevesítsünk, az Erste Bankról van szó, én is náluk vagyok és korábban jeleztem ezt az ügyfélszolgálaton. Ők is azt mondták, hogy csak hitelkeretnél mehetek mínuszba.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy ha júliustól élesedik az azonnali tranzakciós rendszer, akkor ez is megoldódik-e....
Igen, arról van szó.
Lehet, még az ügyintéző sem tudta a paypasses mínuszt.
Javaslom, ha nem hiszel nekem, próbáld ki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!