Mik az erste lakáshitel bírálat feltételei?
Ezt az oldalt olvasgattam:
Itt írják,hogy:
Kik vehetik fel a hitelt?
A hitelt olyan nagykorú, az Erste Bank számára elfogadható jövedelemmel rendelkező ügyfelek igényelhetik, akik adósminősítési és hitelbírálati feltételeinknek megfelelnek.
Na én keresgettem ezeket a feltételeket, de sehol nem találtam. Tudna valaki segíteni?
Pl olyan érdekelne, hogy mennyi ideje kell egy cégnél dolgozom.
Töltsd ki ezt a kalkulátort a valós adatokkal és meglátod, hogy az Erste (vagy más bank) ad-e ajánlatot.
Köszi, de itt nem tudom ugyanazokat megadni a hitelszámításhoz, pl csak 5 éves kamatperiódust lehet választani, az Erste oldalán lehet 6 havit is (ezt választanám.
Nincs valami oldal ahol leírják, hogy mennyi ideje kell ugyanannál cégnél dolgozni?
"6 havit is (ezt választanám)"
Ez súlyos hiba!
Szerintem leginkább azért mert az nem fogyasztóbarát hitel.
A kamatok vagy emelkednek vagy nem. Mi a legrövidebb fogyasztóbarát hitelt választottuk, az 3 éves periódus. Ha nagyon megemelkedne a kamat akkor majd igyekszünk gyorsan kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!