Szép napot! Remélem jó helyre írom a kérdést. SZÉP kártyát választottam a juttatások közül, amit a munkáltató kínált, de nem fogadja el a szerződést, miért?
Ha a munkáltató leszerződött X bankkal, hogy hozzájuk utalja a pénzt, akkor nem csoda, ha nem akar másik bankkal szerződést kötni, miattad.
Ráadásul nem is egyszer hallom, hogy az OTP Szép kártyán kívül sok helyen nem fogadnak el a szálláshelyek K&H-s vagy MKB-s Szép kártyát.
"Ez olyan mintha azt mondaná, hogy amíg nincs számlád az x banknál addig nincs fizu"
Nem, ez nem olyan, ugyanis fizetést kötelező adni - cafeteriát meg nem. Jogodban áll nem elfogadni a feltételeket - és akkor nem lesz cafeteriád.
Komolyan mondom, SOHA ne legyen ennél nagyobb bajod az életben! Zárójelben megjegyzem: néhány ember azt hiszem, nincs tisztában vele, hogy milyen jó dolga van: sem amikor vállalkozó voltam, sem állami alkalmazottként nem kaptam cafeteriát :-(
"Nem, ez nem olyan, ugyanis fizetést kötelező adni - cafeteriát meg nem. Jogodban áll nem elfogadni a feltételeket - és akkor nem lesz cafeteriád."
Fizetést se kötelező elfogadnod... Te olyan okos vagy :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!