Most tudtam meg, hogy van egy ingatlan a nevemen, igy a CSokot nem tudom igényelni. Mit tehetek?
Aktuális lett a lakásvásárlás párommal,dr a kinézett házra nem tudunk csokot igényelni,mivel szüleim gyerek koromba vettek nekem házat a falujukba. Haszonélvezet is van rajta. Nem akarják h vissza adjam,azt akarják költözzünk oda.
De akkor fel kéne adni a munkát ebbe a városba ahol vagyunk,jol keresünk,a csok jol jött volna az önerönk mellé minél kevesebb legyen a hitel.
Nekem nem az a ház kell amit szüleim vettek nekem kiskoromba. Ott alig van munka a környéken,bölcsi sincs,párom onnan nem tudna bejárni ide,és én is még tudok a terhesség ellenére dolgozni a jelenlegi helyemen.
De h szabaduljak egy haszonélvezettel terhelt háztól?
Hát akkor rá kell venned a szüleidet, hogy lemondjanak a haszonélvezeti jogukról, hogy el tudd adni a házat.
Megmondod neki, hogy így se-úgy se költöztök oda, tehát akkor meg feleslegesen van ott egy ingatlanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!