Majan kérdése:
Lehetséges Közeli hozzátartozótól (szüleimtől) lakás vásárlás lakáshitelre? (ha igen esetleg bankot is tudnátok mondani hozzá? )
Figyelt kérdés
Voltunk a K&H-nál de ott azt mondták hogy nem lehetséges ne is próbálkozzunk másnál mert felesleges, de tesómék azt mondják hogy ez hülyeség. Neten keresgéltem de semmit sem találtam és mielőtt a 2 éves lányommal utazgatnánk bankról bankra előbb itt érdeklődnék hát ha vki tud segíteni.2019. febr. 3. 10:36
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj de konkrétan nem igazán értem hogy mit szeretnétek. Valahogy le tudnád írni érthetőbben?
2/4 anonim válasza:
A szüleid árulnak egy lakást amit te meg akarsz venni lakáshitelből, ha jól értem?
3/4 anonim válasza:
Ne utazgass bankról bankra, hanem fogalmazz meg egy levelet és azt küldd el mindegyiknek e-mailben.
(K&H-nál többször kaptam már a bankfiókban az ügyintézőtől rossz tájékoztatást, olyat ami se az ÁSZFükkel, se a netbankon keresztül kért és kapott tájékoztatással nem egyezett)
4/4 anonim válasza:
Úgy gondolom ha nagykorú vagy, attól és annyiért veszel lakást akitől csak akarsz. Ehhez semmi köze egy banknak. Hogy hitelképes vagy e, az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!