Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudom a PayPal accounto...

Hogyan tudom a PayPal accountomról a bankszámlára helyezni a pénzt?

Figyelt kérdés
OTP nél vagyok.. nem tudom hogy ez mennyit számít. Lépésről lépésre léyszi írjátok le, és azt is hogy mennyibe fog fájni nekem. Köszi.
2010. jún. 29. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel.
2010. jún. 29. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
my account - withdraw menüpont
2010. jún. 29. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Először is megadod a bankszámla adataidat ahol lehet (tehát nem a credit card, hanem a bank account részben). Ezt k.urva pontosan add meg, mert ha valami nem stimmel, akár a számlaszám, akár a számlatulajdonos neve nem úgy van, mint ahogy a paypalon megadtad, akkor nem fog sikerülni az utalás, és párezret le is vonnak majd a sikertelen utalás miatt büntiként. (az, hogy a keresztneved-vezetékneved fordítva van a magyar sajátosságok miatt, az mindegy, ezt még le tudja kezelni az automatájuk).

Ezután meg withdraw gomb, és ott ki tudod választani, hogy melyik bankszámlára utalják (ha csak egyet adtál meg, akkor értelemszerűen csak azt).

Amikor utoljára csináltam, úgy volt, hogy 25ezer forint FELETT ingyenes az utalás, az alatt meg kb. 250 forintba kerül majd. A minimális utalható összeg meg olyan 2400 forint körül volt.

2010. jún. 29. 12:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, zárom a kérdést:)
2010. jún. 30. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!