Valaki megszerezte a bankkártya adataimat.200 000 ft-os kár ért. Valóban visszaadja a pénzt a bank?
Arra lettem figyelmes hogy jönnek az sms ek a telefonomra. Azonnal letiltattam a kártyát, de sajnos amig kerestem a telefonszámot már teljesen leürítették a számlám. Másnap voltam a rendőrségen feljelentést tenni, de még nem készítették el a jegyzőkönyvet. A bankommal még nem tudok beszélni csak csütörtökön.Nem akarom elhinni , hogy a bankom megtéríti a kárt. Mit tudnátok még tanácsolni? Mire figyeljek?
Válaszokat előre is köszönöm! Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Legközelebb ilyen esetben a párod számlájára azonnal utald át az összes pénzedet online. Biztos megoldás.
Másik, hogy honnan rendeltél ahol nem megfelelő volt az oldal, vagy honnan szerezték meg az adataidat?
Látom hitelkártya.
A letiltás telefonszáma meg legyen benne a telefonban, mert ha kell akkor gyorsan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!