Itthonról milyen peer-to-peer hitelezési lehetőségek vannak, amivel 5-10%-ot el lehet érni? Kinek mi a tapasztalata?
"Azaz így is bukol rajta, de kevesebb energia az én részemről."
Most raneztem LendingClub-ra, ok tenyleg maguk intezik a behajtast, de nincs semmi garancia a sikerre. 10%-os hozam nagyon kockazatosnak szamit, idealis esetben hozhat ennyit, de viszonylag kicsi az eselye, hogy pont neked bejojjon. Ilyen alapon a befektetendo osszeged egy hanyadat tehetned mas kockazatos, de nagy nyereseget igero reszvenybe is, ott legalabb tobb ralatasod van a befekteteseg aktualis ertekere. Pl. NVAX reszveny, ev elejen derulnek ki a teszteredmenyek ket termekukrol is, ha pozitivak, duplazodik siman az erteke. (ha nem, akkor felezodhet, meg szep lassan lemehet 0-ra :)).
A peer-to-peer hitelezes nagyon uj dolog, plusz kockazat, hogy maga a kozvetito dol be, akkor majd futhatsz a penzed utan, mehetsz pereskedni USA-ba, ahol az ugyvedek oradija 100$-tol kezdodik. :)
Ja hát igen, ott megfontolandó kockázat, de lehet minimalizálni, ha ismertebb közvetítőhöz mész.
Milyen befektetési alternatívák vannak még, ahol elfogadható kockázat mellett 3-4% felett van a hozam...?
"Milyen befektetési alternatívák vannak még, ahol elfogadható kockázat mellett 3-4% felett van a hozam...?"
Marmint garantalt hozam 3-4% folott? Ilyen nem letezik. :)
"Milyen befektetési alternatívák vannak még, ahol elfogadható kockázat mellett 3-4% felett van a hozam...?"
Nézd, én lakashitelt fizetek 3,5% kamatra, de van aki ennél kisebb kamatra is kapott. És a bank örömmel adott pénzt, hiszen megéri nekik. De neked 3-4% az kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!