Most tényleg december 15. -én utalják a diákhitel 1 következő részletét?
Mert a diákhitel.hu webes oldalának alján a következő szerepel:
FONTOSABB DÁTUMOK
A következő Diákhitel igénylési határidő:
2018. december 15.
A következő Diákhitel folyósítás időpontja:
2018. december 15.
Namármost olvastam interneten hogy december 15.-e munkanapra (szombati munkanap) esik. Viszont az OTP Bank oldalán a következő szerepel:
"Változások a hétvégéhez kapcsolódóan
2018. december 14-én (pénteken) az OTP Bank szerdai munkarend szerint működik. A megbízások benyújtási határidejére a hétköznapi banki munkanapokra vonatkozó időpontok érvényesek. Részletek a lakossági/kereskedelmi banki ügyfelek részére nyújtott OTPdirekt szolgáltatásokról című hirdetményekben.
A postai kifizetési utalványok benyújtására pénteki napokon – munkarendtől függetlenül – a pénteki napokra meghatározott időpontig (13:00-ig) van lehetőség.
2018. december 15-én (szombaton) a megbízások benyújtási határidejére a szombati banki munkanapokra vonatkozó időpontok érvényesek."
Nagyon nagy bajba lennék ha december 15.-én nem tudnám kifizetni a lakbért......hanem mondjuk csak december 17.-én érkezne meg a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!