Mibe fektessek, ha az infláción felül szeretnék elérni 3%-os kamatot évente, kb 2-3 éves lekötéssel? 10 millióm van.
Figyelt kérdés
Régebben a Prémium magyar államkötvény fizetett ennyit, de ma már csak 1,1% a reálkamat, ami nekem kevés lenne. Jó lenne minél kisebb kockázattal. Ha nincs konkrét tipp, akkor egy iránymutatást is szívesen vennék. Köszönöm a segítséget.2018. dec. 10. 04:27
1/9 LeniDavisJr válasza:
Van a Raifaisennek egy ingatlanalapja, ami magyar-osztrák területen aktív. Már több éve folyamatosan 7-12% között mozog a hozama. Vagy az NN biztosítónál is van egy középtávú, közepes kockázatú portfólió, ami szintén éves 4-10% között tud profitot termelni.
2/9 anonim válasza:
10 Millio HUF az $ USD 35377 = 30931 Euro
Vehetsz egy uj 2019 A Class Mercedes-t, igaz nem kapsz minden letezo opciot de lesz egy uj autod
Elvezd az eletet, felejtsd el a hosszutavu befekteteseket.
Ki tudja meddig fogsz meg elni ?
3/9 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszi a tippeket, utánuk nézek.
24 éves vagyok, elég sokáig szeretnék még élni. :)
2018. dec. 10. 07:57
5/9 A kérdező kommentje:
3% reálhozamot szeretnék 2-3 éves lekötéssel, ez talán nem olyan sok. Ennél több nem kell, de ezt szeretném a lehető legbiztosabban megkapni.
2018. dec. 10. 08:22
6/9 anonim válasza:
esetleg lusta portfólió? amúgy sajnos jelenleg nemnagyon van biztonságos 3% reálhozam
7/9 anonim válasza:
hülyeséget írtam, felejtsd el :D 2-3 éves lekötést írtál nem 20-30at :D, amúgy ennyi hozamért már kockázatot kell vállalnod
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, hát ez nem jó hír :/
2018. dec. 10. 23:20
9/9 anonim válasza:
“Vehetsz egy uj 2019 A Class Mercedes-t, igaz nem kapsz minden letezo opciot de lesz egy uj autod”
2 év múlva 6-t se ér. 2-3 évesen a legtöbb sutót közel féláron lehet megvenni, kivéve a BMW-t, mert azt még annyiért se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!