Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi történik, ha nem tudom...

Mi történik, ha nem tudom tovább fizetni az autó hitelem?

Figyelt kérdés
...ha úgy döntök hogy már vissza adnám az autót, mert nincs rá pénzem. 10 éves hitelből már 5-öt kifizettem, ha vissza adom az autót, követelhetnek még rajtam valamit???
2010. jún. 27. 11:11
 1/1 anonim ***** válasza:
86%

Kinek adod vissza az autót? A banknak?

Ha nem fizeted elveszik,elárverezik piaci érték feléért,a többit pedig még követelni fogják tőled+egy csomó végrehajtási költséget,letiltják e fizetésed vagy jelzálogosítják ingatlanod,ingatlanrészed ha van.

Mindenképpen beszélj a bankoddal,hogy mik a lehetőségeid!Legokosabb ha megpróbálod hitelátvállalással vagy kps vevőnek eladni a piaci árnál kicsit olcsóbban.Így is marad tartozásod,de ha jól fizettél,nem volt elmaradásod"JÓ ADÓS VOLTÁL" kifizetheted részletben a már nem létező autódat!

SORRY,de ez van!

2010. jún. 27. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!