Mi történik, ha nem tudom tovább fizetni az autó hitelem?
Figyelt kérdés
...ha úgy döntök hogy már vissza adnám az autót, mert nincs rá pénzem. 10 éves hitelből már 5-öt kifizettem, ha vissza adom az autót, követelhetnek még rajtam valamit???2010. jún. 27. 11:11
1/1 anonim válasza:
Kinek adod vissza az autót? A banknak?
Ha nem fizeted elveszik,elárverezik piaci érték feléért,a többit pedig még követelni fogják tőled+egy csomó végrehajtási költséget,letiltják e fizetésed vagy jelzálogosítják ingatlanod,ingatlanrészed ha van.
Mindenképpen beszélj a bankoddal,hogy mik a lehetőségeid!Legokosabb ha megpróbálod hitelátvállalással vagy kps vevőnek eladni a piaci árnál kicsit olcsóbban.Így is marad tartozásod,de ha jól fizettél,nem volt elmaradásod"JÓ ADÓS VOLTÁL" kifizetheted részletben a már nem létező autódat!
SORRY,de ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!