Euronics-os áruhitel esetén mire figyeljek oda?
Figyelt kérdés
2018. nov. 18. 13:22
2/7 belapus válasza:
Olyan kondíciót válassz, amit be is tudsz tartani.
Amennyiben a hitelt hitelkártyával együtt adják, akkor a kártyának költségei lehetnek, még akkor is, ha nem is használod.
3/7 A kérdező kommentje:
Miért ne vegyem fel 0% THM-mel?
2018. nov. 18. 14:23
4/7 anonim válasza:
mert nincs 0%-os hitel :D egyéb költségek azért léteznek, csak az az apróbetűben szerepelnek...mért érné meg vajon egy banknak tök ingyen parkoltatni valaki másnál a pénzét? :D
5/7 A kérdező kommentje:
milyen költségek vannak havonta?
2018. nov. 18. 17:17
6/7 anonim válasza:
Rakd félre havonta a tv árát és nem kell áruhitel.
7/7 anonim válasza:
Van, amikor kellhet.
Pl. nekem egyszer költözködés után mosógépre kellett, de azonnal. Ugyanis lehet, hogy kibírtam volna várni, amíg összegyűlik, de az fix, hogy 2-3 hét után páros lábbal rúgtak volna ki a munkahelyemről, ha büdös ruhában járok be :>
Amúgy nem volt vele semmi gond, megmondták mennyi lesz havonta a törlesztő, annyi is volt. A bank minden hónapban levonta a számláról. Egy év múlva meg küldtek levelet, hogy mivel letörlesztettem, megszűnt a tartozásom.
Nekem semmi bajom nem volt ezzel a konstrukcióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!