Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kész! Személyi kölcsöneimet,...

Kész! Személyi kölcsöneimet, hitelkártyáimat nem tudom fizetni+ munkanélküli lettem?

Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok,mit csináltok,hogy bírjátok?Itt a világvége,mi lesz velünk?Hogyan fogjuk fizetni?Mi lesz ha ráterhelik a lakásomra?Azon is hitel van,akkor azonnal felmondja a bank a szerződésemet és egyben ki kellene fizetnem azt is,dehát...-mit lehet gyorsan csinálni ilyen helyzetben??????
2010. jún. 25. 20:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
:D
2010. jún. 26. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Kicsit off, de azért a hitelkártya az egy nagyon jó dolog ha okosan használja az ember!

Egy a lényeg nem hosszú hitelnek kell tekinteni és kp-ra használni hanem a hó végi likviditási problémákra jó.

Ha köv hónap fordulópontig visszafizeted, akkor nincs kamat.

Ha valaki nagyon ki van centizve anyagilag akkor segít, hogy ne kelljen görcsölni ha bármi közbe jön.

Én anno egy utazás miatt váltottam ki egy évre aztán rá 2 hónapjára (nyár közepén) befuccsolt a hűtőnk. Persze 2 hét múlva lett volna pénz újra, de ezt a mutatványt nyáron senkinek se kívánom. Berzenkedtem, de használtam a hitelkártyát és így megoldódott a probléma.

Használom még internetes vásárláshoz is időnként.

2010. jún. 26. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze, csak ezt nem mindeki tudja és olyan jó ha más .pénzével fizethet z ember
2010. jún. 26. 23:40
 14/16 anonim válasza:
Én azt nem értem,ha teljesen padlón vagy és nincs pénzed semmit törleszteni akkor hogy lehet hogy internetre van pénzed meg sz,szgépre vagy lap-top-ra?? nekem ha nem lenne rezsire pénzem első a telefon és internet amit kiiktatnék a számlák közül.
2010. jún. 28. 19:15
 15/16 anonim válasza:
Nem ártott volna esetleg biztosítást kötnöd munkanélkülivé válás esetén!Bár tudom későn gondolkOZik az ember!Viszont a banknál,bármelyiknél,esetleg kérhetsz három illetve hat havi halsztást,de ebben az esetben utána megnőhet a havi törlesztőd,sőt biztost,vagy kérhetsz futamidő hosszabbítást.Szerződés módosítási díjat most ebben a válságban legtöbb bank nem kér,de előfordulhat valamiféle költség mégis!Vagy esetleg ráterhelve a házra,ha van rá még lehetőség kiválthatod a hiteleidet kedvezőbb havi törlesztéssel!
2010. jún. 28. 20:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Mindig vannak nehéz helyzetek és sajnos az a baj, hogy a bankok is ész nélkül adtak hitelt olyan embereknek akiknél nem volt biztosított a visszafizetés, vagy azt se tudják mit írnak alá. De sajnos az emberek sem gondolkoznak és pl. személyi kölcsönből mennek nyaralni, mert nem túl okos emberek bedőlnek a reklámoknak, de ez nem feltétlenül az ő hibájuk.

Kérdező, mindenképpen menj be a bankba és beszélj velük, ahogy előttem is írták ők is azt akarják hogy magadtól fizesd vissza a hitelt és hajlandóak engedményt adni szerintem mindenhol. És vállalj el akármilyen munkát olyat is amilyen nem vállalnál el egyébként, mert keveset fizet v. nem neked való legalább addig is van valami amíg nincs más. És spórolj nagyon ne vegyél semmit ami nem számla vagy kaja. Nem írtad van e családod, ha igen nyugodtan kérd a segítségüket természetesen úgy hogy majd megadod.

2010. jún. 28. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!