Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP bankos Á hitelem van,...

OTP bankos Á hitelem van, mínusz 20 ezerig. Meddig lehet ezt megtartani? Mikorra szűnik meg?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy 24 éves korig szól ez a fajta hitel. Igaz ez? Mert már nem emlékszem, kb 4 éve csináltam. Most júliusban leszek 24, és nagyon nincs most 20 ezrem, hogy visszafizessem. Mi lesz?

Valakinek ilyen hitele van?

2010. jún. 25. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Régen volt, de nekem az volt, hogy egyszerűen úgy módosították, hogy 0-ig mehetek ezentúl, és így minuszban lettem 20ezerrel, mivel hát mindig le volt padlózva. Amit tettek rá a szüleim, azt egyben leszívta a tartozás fejében, és nem tudtam felvenni belőle semmit, pedig azt kajára tették rá.

Velem speciel az lett, hogy miután ezt észleltem, felhívtam őket, hogy rakjanak még rá, vagy éhendöglök.

Káromkodtak egyet, szidták kicsit a mocskos zsindelyeket, aztán raktak.

2010. jún. 25. 20:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Ú de gáz. Akkor ezek szerint ha kapok lóvét akkor az megy a banknak?

:(:(:(

2010. jún. 25. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Jah. Ha megoldható, akkor inkább most kérd zsebbe a pénzt.
2010. jún. 25. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
A hitelnél mindig úgy volt,hogy egy bizonyos összegig lemehetsz mínuszba..Amikor kapod a fizetésedet egyből nullázódik le,de ha nem jössz ki a pénzedből újra és újra lemehetsz mínuszba..Szerintem ez nincs korhoz kötve,hiszen nekem 33 éves koromig volt..A páromnak is volt,és ő hasonlóképpen gondolkodott mint te..nem kérte a fizetését a számlájára..Mivel így sem fizette az összeget ezért az OTP megszüntette az A -hitelt,és követelte az egy összegben való fizetést.A 20.000 összeg(neki is ennyi volt) szépen majdnem 40.000 lett.Mivel erre sem reagált,így a faktoring ZRT-hez került.. nekik már kábé 50.000 kellett fizetni amit végül is kifizetett...Ennek már lassan 6 éve,de még mindig követelőzik az OTP mert olyan jól végzik a munkájukat,hogy nem képesek utána nézni a banki átutalásoknak,és továbbra is úgy veszik,hogy nincs rendezve..Szerencsére Banki utalásokkal tudjuk igazolni,hogy teljesen rendezve van,de mindig bepróbálkoznak...Szóval ha nem akarsz magadnak később ilyen idegölő kellemetlenséget az OTP-vel akkor inkább valahogy rendezd a 20.000-et..Hidd el nekem az OTP a legmocskosabb bank..
2010. jún. 25. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Az OTP-vel nagyon vigyázni kell,mert ahogy előttem írták tényleg mocskos banda az OTP..Az apósom 10 éve halott..De még most is jönnek a levelek,hogy tartozik az OTP-nek..pedig annyiszor jeleztük,annyiszor bevittük a halotti anyakönyvi kivonatot,a közjegyzői hagyatéki papírt,és annyiszor mondták,hogy lezárták az ügyet,hogy már nem bízom bennük..Mindig görcsösen próbálkoznak...Fárasztóak nagyon...Inkább fizesd ki a 20ezret,és jól tedd el a papírt,hogy később tud igazolni,hogy rendezted,mert elképzelhető,hogy nálad is bepróbálkoznak...
2010. jún. 25. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Így kell megaszondani nekik a frankót:

[link]

2010. jún. 25. 22:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. jún. 25. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!