Unicreditesek, nektek működik az új netbank?
Figyelt kérdés
Nálam vagy hibát ír ki, vagy extra lassan betölt 1-2 dolgot és ennyi. Legörgetni a lapon sem tudok. Mi lehet a gond?2018. nov. 12. 12:49
2/4 anonim válasza:
nekem belépés után nem tölt be középen a számláról az a rész ahol utalások látszanak.
csak akkor nagyon lassan, ha felül a 'Bankolás' oldalra. kattintok.
Írj a facebook oldalukra te is, mert telefonon is szinte elérhetetlenek.
3/4 anonim válasza:
Ki lettem tiltva, mert a bejelentkezésnél nem fogadta el a jelszavamat, amit külön kis titkos füzetben jegyzek, tehát nem vagyok h.lye és feledékeny. NEM ÉRTEM!!!
4/4 EagleHUN válasza:
Ősszel az átállás után én sem tudtam bejelentkezni.
De sikerült orvosolni a problémát, bent a bankban jelszóváltással.
A hiba oka az volt hogy a régi jelszavam amit átvittek az új rendszerbe, hosszabb volt mint amit az új rendszer kezelni tudott...n.c.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!