Paypal számláról lehet bankszámlára utalni? Ha igen, hogyan?
Igen, de csak a sajátodra.
Apukádéra nem, haverodéra nem, senkiére sem. Csak a sajátodra.
Hogyan lehet? Paypal fiókban a "withdraw funds" menüpontban. Arra rákattintva elkéri a bankszámlaszámodat belföldi (!) formátumban. Megadod, aztán már ki is veheted a pénzed, ami forintban fog érkezni a magyar bankszámládra.
De, neked is van, csak nem találod.
Nem a fenti menüsorban van, hanem bal oldalon, az egyenleg alatt, környékén. És lehet, hogy te magyarul használod, ezért nem tudom pontosan, magyarul hogyan hívják a keresett menüpontot. De azért csak ráismersz a körülírásom alapján. Pénzkivétel, vagy hasonló lehet a neve. És NEM a fenti menüben van.
Szia!
Nekem össze van kapcsolva a bankszámlámmal és fizetni már fizettem vele Interneten keresztül (természetesen). DE! Ha azt szeretném, hogy nekem fizessenek, mit kell megadnom?
5#
A PayPal-os email cimedet. A kuldo az o PayPal fiokjabol megadja a te email cimedet, es a te PayPal fiokodban fog landolni a penz. Utana te at tudod tenni a te bankszamladra a tetszoleges - vagy akar a teljes - osszeget.
Arra azert figyelj, hogy a PayPal jelszavad mas legyen, mint az emailos jelszavad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!