Melyik érné meg jobban? Átutalás vagy bankautomatából levenni a pénzt?
Új-zélandon vagyok és szükségem lenne a bankszámlámon lévő pénzre. Segítenétek, hogy hogy hogyan tudom kiszámolni, hogy mi érné meg jobban, felvenni pénzt egy autómatából vagy átutalni az itt élő barátomnak?
OTP-nél vagyok.
Hol találok információt?
Hogy tudom kiszámolni?
Előre is köszi :)
Az átutalás úgy kezdődik, hogy 10 euró. Transfervise-zal lenne olcsóbb, azzal már esetleg a kpfelvétel alatt lenne, de nyilván neki is van valamilyen kpfelvételi költsége.
Az OTP Bank hirdetményei között találod meg a külföldi pénzfelvétel költségeit is, meg az átutalásét is. A Transfervise-nál pedig az övékét (itt is számolj egy belföldi utalás költségével pluszban).
otpbank.hu, Információk, Hirdetmények, Folyószámlák, Lakossági fizetési számlák (hétfőtől van új, már azt érdemes nézni).
3. oldal, Internetbankos átutalás bankon kívül devizában, vagy külföldre forintban (külföld is bankon kívül van).
Pár sorral feljebb ott van a belföldi utalás is Transfervise-hoz.
Betéti kártyák hirdetményeinél 7-8. oldal, kpfelvétel külföldi ATM-nél (a kártya típusától függ).
Transferwise-nak meg a saját oldalán van kalkulátor.
Számológép meg Windows+R, calc <Enter>.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!