IOffer-ről rendeltem, le tiltották a bankkártyám. Volt még valaki így?
Orulj neki hogy letiltottak, mielott olyan osszegek is elkezdtek volna tunedezni, amiket nem te fizettel ki.
Ez egy hamisitvany-aruhaz, tele kamu cuccokkal es atveros 'eladokkal', akiket a fizetes utan sosem latsz viszont.
Voltam, de úgy hogy előtte kb 6 x rendeltem,mindenem megjött hozzáteszem. IGEN REPLIKÁK vannak,de szerintem aki azt hiszi h eredeti az igy járt.
Nekem is letiltották a kártyám,nagy dolog... igényeltem egy másikat + virtuális kártyát is. Gond nélkül rendelek ezt azt iofferről
NEM feltétlenül igaz ,amit írsz.
Szerintem aki onnan rendelel 98%-a tisztába van azzal,hogy iofferen REPLIKA dolgokat lehet találni. Aki nem,az meg is érdemli a sorsát.
6x rendeltem, 2 x NEM kaptam meg amit szerettem volna, legutobb is így jártam kb 5000.-ról van szó. Leveleztem az eladóval,és láss csodát 1-2 hét mulva maradéktalanul visszakaptam a pénzem.
1x nem ,de akkor még zöldfülű voltam.
Vizont a maradék 4 rendelésemet megkaptam, hibátlanul,sőt van amit 2,5 éve hordok és semmi baja.
Megkell nézni kitől rendel az ember,hány %-os, mióta árul, illetve a isszajelzéseket is!
Jaah és NEM egyedüli vagyok aki rendel/rendelt onnan GOND NÉLKÜL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!