Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banki átutalás! Ez a bűncselek...

Banki átutalás! Ez a bűncselekmény tényleg megtörténhetett vagy kamu? (Részlet lent)

Figyelt kérdés

Haverom mesélte, hogy az utcájukban par eve úgy raboltak ki egy gazdag vállalkozót hogy a számlájáról átutaltatták a pénzét.

Tehat megtudták hogy ennek a faszinak egy komoly összeg hever a számláján és betörtek hozza amikor otthon volt. Majd kényszerítették hogy lépjen be a netbankba es utalja at a pénzt. Ő megtette a bűnözők meg par ora múlva felvették a pénzt ami egy csöves csávó neven volt. De valami több 10 milliós összeget.

Ez lehetséges? Ilyen egyszerűen elvehetnek egy komplett vagyont?

Azt tudom, hogy az utalás valóban max par órát vesz igénybe. De egy ekkora összeget tényleg enged utalni barmikor a bank? Vagy a bank engedi hogy egy frissen nyitott számláról 10 milliókat vegyenek fel? Nem gyanús nekik?

Nem tudom nekem kamu szagú a story. Ha ez ilyen könnyű akkor a többi bűnöző miért nem ezt csinálja ahelyett h par százezerért embereket vernek félholtra. Mert sz utóbbiból sokat hall az ember de ilyen átutalásosrol nem.

2018. okt. 27. 03:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem semmi...
2018. okt. 29. 04:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Ebben a formában nem történhetett meg.
2018. okt. 31. 02:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez így nem lehetséges.
2018. nov. 26. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!