Hogy tudom ezt a bankkártyás gondot megoldani?
Külföldön élek (Svédország) és elhagytam az OTP bankkártyámat, az volna a kérdésem, hogyha letiltom és igényelek egy másikat, akkor annak mi a menete, és hogy jut el hozzám legegyszerűbben?
Sajnos csak jövő nyáron megyek haza, de a kártyára szükségem van.
NFC-s telefon és OTP alkalmazás?
nem ismerem csak tipp. Hívd fel őket, hogy postázzák ki valami biztonságos csomagküldővel, annyit megér.
Mindenképpen tiltasd le, akár kipostázzák oda az újat akár nem.
Így használhatja aki megtalálja, ráadásul hiába nincs tiltva akkor sem tudod használni, hisz nincs nálad.
Szerintem kiküldik külföldre is, max díja van. Viszont postázási címet módosítani, a letiltáson kívül illetve általános info kérésen kívül bármit is intézni csak űgy tudod ha azonosítod magad.
Tehát ha nem netbankban akkor telebankban a megfelelő kódokat megadva, hisz anélkül bárki telefonálhat a nevedben.
Tanulsz vagy dolgozol kint? Ottani számlád bizonyára van.
Egyébként B opció, hogy ha a szüleid vagy akárki hozzáfér a postádhoz, akkor miután a magyarországi lakcímedre ami az OTP-nél be van rögzítve megjön a kártya, ők kipostázzák neked a svéd címedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!