Van itt olyan, aki viszonylag sokat keresett bitcoinnal vagy más kriptopénzzel?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyit? Milyen árfolyamon szálltál be és milyenen léptél ki?2018. okt. 18. 14:36
1/8 anonim válasza:
A piramis féle játékban mindíg a csúcson vagy a csúcs közeliek keresnek. A tőbbinek fokhagymàs az orra.
2/8 anonim válasza:
Első, a Bitcoin-nak mégis mi köze van a piramis játékhoz? Ne beszélj már hülyeségeket, olvass előbb utána mielőtt okoskodsz.
3/8 anonim válasza:
Divat piramisnak nevezni manapság nagyon sok mindent. Akkor miért pont a bitcoint ne?
4/8 anonim válasza:
Azok keresték hülyére magukat, akik a legelején szálltak be. Most már inkább az oroszruletthez hasonlít a BTC vásárlás...
5/8 anonim válasza:
Az elején is az volt. Akkor ugyanúgy nem tudta senki, lesz e belőle valami ahogy most se tudni, érdemes e még beszállni.
6/8 anonim válasza:
Én tavaly májusban szálltam be, de nem csak bitcoinba hanem más crypto pénzekbe is
Januárban kb a 20 szorosát tudtam volna kivenni belőle
De sajnos elég mohó voltam és azt hittem hogy még fog felfelé menni..
7/8 anonim válasza:
6-os, biztos hogy sajnos, így 2 és fél év elteltével? :D
8/8 anonim válasza:
Jó hogy nem szálltam ki anno, most még jobban állok mint 3-4 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!