PayPal-nak van magyar ügyfélszolgálata?
Ez egy vitatható dolog, és jó kérdés.
Az a helyzet, hogy a szállítási díjat valakinek mindenképp ki kell fizetni, mert ugye megtörtént a szállítás, attól függetlenül h te a terméket nem tudtad átvenni.
A termék árát ugye vissza kaptad, az eladó meg a terméket, de nem vállalhatja be helyetted ezt a költséget, mivel te voltál a megrendelő.
Egyébként ha az oldalán még külön közli is, hogy nem téríti vissza a szállítási költséget, abszolút nincs mit tenni. Én már jártam így Vatera-n, és nem is volt vele semmi gondom, csak elsőre nem láttam a megjegyzést.
Mondjuk ez elég egyértelmű, hogy ez mit jelent :D
Egész egyszerűen ha neked pénzedbe kerülne visszaküldeni a csomagot az eladónak, akkor ezt a szállítási összeget térítik vissza.
Na mindegy, a PayPal sem az igazi már. Régen simán visszatérítettek mindent, nem kekeckedtek. Most meg kaptam egy ilyen email-t: Ezúton szeretnénk értesíteni, hogy PayPal-számláján hitelkeretet állítottunk be.
Hitelkeret dátuma: 2018. október 11.
Összeg: 4 000 HUF
Minek állítják át a hitelkeretet?
Ezt írja a tranzakciónál: Megjegyzés a következő féltől: PayPal
4,000 HUF;PayPal Posting Date:Oct 11, 2018;Payment from:Paypal;Good will gesture from Andrea-shipping costs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!