ELTE-s neptunban hol kell rögzíteni a diákhitel szerződésszámot?
Nem a Neptunon keresztül igenyeltem meg a diákhitelt, hanem a diákhitel oldalán töltöttem ki a szerződést, és mivel éppen nyaraltam, nem az egyetemre tudtam bevinni a papírokat, hanem leadtam egy bankban. A diákhitel direkthez a kodot megkaptam, szerzodesszamom meg van, de nemtudom ezt a neptunban hol kell jelezni. Írtam e-mailt a TO-nak de meg nem reagáltak, és kezdek aggódni, hogy valamit elrontottam mert a diákhitel direkten a státuszánal meg mindig csak a “TO egyeztetés alatt “ jelenik meg, és nagyon számítok az első félévben a pénzre, és a tandíjat is ebből fizetnem.
Köszönöm ha valaki tud segíteni !
TársadalomTudomanyi kar
Tavaly iratkoztam be, és akkor passzívaltam két fel évet mert meg egy OKJ-rá jártam, szóval akkor nem tudtam leadni szerződést meg
Most azt írja hogy feldolgozás alatt
De volt már TO egyeztetés is
De akkor nem probléma hogy először feldolgozás alatt volt, utána TO egyeztetés most megint feldolgozás alatt?
Azt hittem a to után a folyositható jön
Most a lekerdezesnel az jelenik meg hogy beiratkozott, a statusznal feldolgozás alatt
A beiratkozott azt jelenti hogy vissza igazolt a TO?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!