Érdeklődnk hazat szeretnék venni de meg nincs munkahelyem de hamarosan lesz h8gy lehetne igy hitelt felvenni hallottam hogy lehet?
Normalisabb kommizok?? Figyelem!!!!
Amugy amig en normalisan kerdezek addig tinis legyetek normalisak..en szepen kerdeztem sztem.. mert hallottam.ilyenrol h van ilyen kolcson..
Hitelfelvételhez MIN. 3 havi rendszeres jövedelemnek kell érkeznie a bankszámlára, az alatt szóba sem állnak az emberrel.
DE!!
Ezen kívül még számtalan feltételnek kell megfelelni: pl. a megvásárolni kívánt ház árának a 20 %-ával rendelkezni kell, mint önerő, mert a bank csak a 80 %-át hitelezi meg a háznak.
Ez azt jelenti, hogy ha 5 millióért akarsz házat venni, akkor min. 1 millió ft-ot Neked kell állnod - szóval amíg ez nincs meg, addig "hitel alma".
Munkaviszony nélkül nem adnak sehol hitelt.
Max a Provident 30-40 ezret.
1,6 milliós házhoz szerintem nem is adnak hitelt, de még ha adnának is, legalább 300 ezer ft önerővel kellene rendelkezned.
Attól is függ, milyen értékű házat vennél.Mert ha a bankszámládra hónapokig rájövő pénzeket nem vetted ki, és mondjuk falun vennél házat, az lehet elég egy hitelhez.
Faluban lehet kapni házat már 2-3 millióért is.
De a hitelhez meg kell várnod hogy 3 hónapos munkaviszonyod legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!