Én egy 19 éves fiú vagyok, és 3 millió forintot kell össze gyűjtenem 2019 agusztusára, hogy megtudjak venni egy házat, mivel ennyit szinte lehetetlen össze gyűjteni, ezért azt gondoltam, hogy hitelt veszek fel. Hol legjobb felvenni a hitelt?
" azt gondoltam, hogy hitelt veszek fel."
Az egy dolog, amit Te gondolsz, az meg a realitás, amit a bankok elvárnak: rendszeres jövedelem, hitelképesség, stb. és nagy valószínűséggel ilyen fiatalon nem fognak hitelt adni, hiszen nincs megfelelő "múltad" banki szempontból. Ráadásul, ha csak egy telefontörlesztésed van részletre, már az is gallyra vághatja a hitelfelvételtt.
"Hol legjobb felvenni a hitelt?"
Ahol adnak.
*külvíz
Ja és amúgy vigyázz a külföldi ajánlatokkal, csak ami tutira tisztességes hely, csak olyan helyre menj el dolgozni. PL szállodába párnahuzat mosó-cserélőnek, vagy nemtom irodába nagy céghez, vagy pl valaki Ausztráliába elment takarítónak,ketten voltak a csaj még tanult odakint és egyedül a pasi takarítói keresetéből éltek ketten, és tudtak is félrerakni, már van kocsijuk és házuk is; nemtom,mióta vannak kinn, de még talán asszem nincsenek 30 évesek. És már van teljesen saját házuk, és teljesen saját kocsijuk. Rádióba telefonáltak egyszer. Szóval ketten egy takarítói fizuból éltek, és még tudtak is félrerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!