Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudok átutalni saját...

Hogyan tudok átutalni saját bankszámla nélkül?

Figyelt kérdés

Rendelten neten valamit, és átutalással kéne fizetni egy UniCredit Bankos folyószámlára, de nekem nemigazán van folyószámlám, ahonnan átutalhatnám az összeget. Postán vagy valahol nem lehet ezt megoldani? Nem nagyon értek hozzá, azért fordultam hozzátok. És az nem baj, hogy nem töltöttem még be, a 18. életévemet?

16/L

2010. jún. 22. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Bemész egy UniCredit Bankba és befizeted az összeget a cég számlájára. Viszont fontos, hogy tüntesd fel a nevedet, címedet és az adásvétel tárgyát a megjegyzésben, hogy tudják, ki fizette be a pénzt és miért. Azt nem kell tudniuk, hogy hány éves vagy (mármint a cégnek), a bankban fognak kérni személyit.
2010. jún. 22. 16:36
 2/3 A kérdező kommentje:
de ha elkérik a személyimet, ez nem lesz gond, hogy még nem töltöttem be a 18-at? egyébként hálás köszönet a válaszért : )
2010. jún. 22. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
rózsaszin postacsekken bankszámlára is lehet utalni a címzetthez a nevet meg a bankszámlaszámot ird
2010. júl. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!