Diákhitelt miért nem szeptemberben kezdik utalni?
Mivel szeptemberben kezdődik az egyetem. Az oké, hogy októberben leküldik azt is utólag, de épp ezért nem értem, hogy miért nem szeptemberben (legalább a már felsőéves hallgatóknak).
És ha már itt tartunk, sokan augusztusban már lakhatást keresnek... sőt, miért nem utalják egész nyáron?
Bocsi a dühöngésemért, csak kérdem :D
# 8
Én kérek elnézést, hogy mi, itt a plebs nem örökölt két ingatlant is, amiből megél.
#8 Hát te észkombájn vagy! :DD
Azt ugye felfogod, hogy nem mindenki tud ingatlanba fektetni?
"De nehogy azt hidd, hogy henyelek, a ket ingatlan rendesen hoz penzt, igy azzal foglalkozhatok amit szeretek, nem kell alkalmazottkent gurcolnom."
Pontosan akkor mivel is foglalkozol a nem henyélsz? 😅
Ja igen, ha nem vagy alkalmazott, és nem is látod át az *egyszerű ember* problémáit, akkor nem is kéne belepofázni a hülyeségeiddel. Ráadásul az egészben az a legrosszabb, hogy te komolyan azt hiszed, hogy mekkora ész vagy, mert örököltél 2 ingatlant. Ezzel Te még nem tettél le semmit az asztalra. Kicsit le kéne szállni a földre. Esetleg, ha úgysincs szükséged plusz pénzre, mert "az ingatlan hoz elég pénzt", akkor elmehetnél önkénteskedni és akkor azontúl, hogy lenne egy kis rálátásod az igazi életre, még hasznára is lennél a társadalomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!