Júniusban 1,6 milliót bankban kb.1300 ft-ért tudtam felvenni, egy hete 700-at durván 7000 ft-ért. Nem értem a logikát. (OTP bank). Nem is találom sehol kiírva, hogy mi alapján van ez számolva, pedig nagyon érdekelne. Mi a titka?
Saját vagy idegen automatából vetted fel ezeket?
A havi limiten felül, vagy azon belül?
Én 750.000 Ft-ot vettem ki a bankból júliusban, 11.500 Ft-ért, szintén OTP.
Már nem OTP :)
A pénzfelvétel általában számlacsomag-függő, ezért nem tudjuk neked fillérre kiszámolni.
De mindig külön díjszabása van az ATM-es és külön a bankfióki pénzfelvételnek.
700 ezer :)
Mindkétszer bankfiókban vettem ki nem ATM-ből. Ezért is furcsállom nagyon.
Hát kérdezd meg a bankot!
Az ilyesmit előre kell kérdezni, és a válasz alapján dönteni, hogyan veszed fel.
Különben a bankfiókban a legdrágább a pénzfelvét.
A megfelelő hirdetményben látod leírva, hogy mennyi a pénztári készpénzfelvétel díja:
Ebben pedig azt látod, hogy ATM-ből mennyiért tudsz kivenni:
(Ki lehet számolni előre fillérre pontosan, én is így tettem, amikor nagyobb összeget kellett felvennem.)
700 ezer forint 3 részletben kivehető ATM-ből, a kp. felvételi limit maximálva van: 300.000/nap.
9: Igaz, de 1. ez eleve 3 napos projekt, 2. a valóságban nem áll annyi kp. rendelkezésre az ATM-ekben, hogy kiadja a maximumot. OTP ATM általában 100-at, 15-et ad csak ki.
(Most az ingyenesen felvehető pénzről beszélünk, díjért többet tudsz fölvenni.)
Úgyhogy igaza van a Kérdezőnek abban, hogy nem annyira egyszerű ATM-ből hozzájutni.
A Magnet bank az egyedüli, aki nagyobb készpénzforgalommal dolgozik, mint a külföldi bankok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!