Megérné -e nekem egy OTP Junior kártya?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, jövőre kollégista leszek Egerben. A ballagással összejött 75 ezer forint, és ezzel először nem tudtam, mit kezdjek, de most egy számlát szeretnék nyitni. A számlára többek közt azért is gondoltam, mert egy ún. Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkeztem, és itt havonta fogok 5 -15 ezer forintot kapni, 10 hónapon keresztül. Nameg Egerben csak szükségem lesz egy bankszámlára? Ti milyen hátrányokat/előnyöket tudnátok nekem mondani, vagy milyen más dolgot ajánlotok?2010. jún. 21. 09:20
1/9 anonim válasza:
Nekem is Junior van szerintem, nagyon jó dolog bárhol kell pénz csak lehúzod és kész.
Pénzügyileg nem a legjobb mert semmi kamatot nem kapsz szinte rá (Évi 1,25%)
2/9 anonim válasza:
Jól tudom, hogy a Juniornak nincs számlavezetési díja?
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs neki
2010. jún. 21. 09:41
4/9 anonim válasza:
14 éves vagy.Előnye:saját bankkártyára kapod a pénzt. Ezzel vásárolhatsz, vehetsz le róla ha készpénz kell. Nincs kezelési költséged, ha valamikor melózni akarsz(diákmunka) ott is általában folyószámlára kapod.
5/9 A kérdező kommentje:
És mik lehetnek a hátrányai? Ln nem találtam, de persze több szem többet lát.
2010. jún. 21. 10:58
6/9 anonim válasza:
Lehet hogy még kisebb boltokban nincs kártyalehúzó.
Ja még esetleg annyi, hogy atm-es készpénzfelvételkor valamennyit von le a pénzből.
De pl. lehet online utalni, csekket fizetni stb.. ha megrendeled ezt a szolgáltatást.
7/9 anonim válasza:
"Ja még esetleg annyi, hogy atm-es készpénzfelvételkor valamennyit von le a pénzből"
Ha 2db levétel ingyenes.
8/9 anonim válasza:
Ha OTP-s ATM-et használsz, akkor sokkal olcsóbb a dija, mintha idegen bankautomatát.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor csak ennyi? Értem, köszönöm a válaszokat, már biztos, hogy fogok egyet csinálni. Köszi még egyszer :)
2010. jún. 22. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!