Hol éri meg a legjobban egyszerű bankszámlát nyitni ahova a fizetésem utalják?
Nekem legegyszerűbb a helyben lévő valamelyik pénzügyi intézménynek tűnik. Amelyiknek legközelebb van a fiókja. Akár a Postán is lehet ilyen.
Ha nincs ilyen, akkor összehasonlítanám a kondíciós listákat (benne az újdonsült magyar bankokkal, mint a gránit bank vagy magnet bank - ezek egyikét sem ismerem csak látom jó feltételekkel nyomulnak).
Hát, én az óval kezdődő és tépével végződő banknál vagyok.
Az az évi 3000 forint nem sok- cserébe kb minden sarkon van automata, a webbank is működik, a fizetésnél kisebb az átfutási idő ( eddig az összes munkáltatóm otps volt)
"Én a Gránit Banknál vagyok 5 éve tökéletesen működik minden."
Majd amikor valamiert be kell baktass a varos szelerol a Westend-i ugyfelszolgalatukra, es 3 orat varsz, hogy a 2 (ketto!) ugyintezo valamelyikenel vegre sorra kerulhess, akkor meggondolod, hogy erdemesebb-e egy valodi bankot hasznalni. (Megtortent eset.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!