11/13 anonim válasza:
Nem vagyok multimilliomos, csak felértem ésszel, hogy nem lehet ész nélkül felvenni a hiteleket. Ha tudom, hogy havi 150.000 az összes jövedelme a családnak, akkor abból nem vállalok lakáshitel 50ezer Ft-os törlesztőt, mert szinte biztos, hogy bele fogok bukni az üzletbe. Inkább nem hatalmas családi házat veszek, hanem egy kis lakást, de azt legalább tutira tudom fizetni. Ja, és nem járok hitelből nyaralni, nincs hitelből autóm, tv-m, hűtőm, mosógépem, sőt provident kölcsönöm se. Tudom, nagyon égő ez a mentalitás, de tényleg csak akkor veszek fel hitelt, ha elkerülhetetlen.
12/13 anonim válasza:
Ha annyit keresel, mint amennyit mondasz, jóhogy nincs más hiteled, mindent meg tudsz venni készpénzre!!!! Ezzel vagánykodsz?
13/13 anonim válasza:
uTOLSÓ:sUPER A VÁLASZOD,LE A KALAPPAL :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!