Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyire "biztos" a Fundamenta...

Mennyire "biztos" a Fundamenta személyi bankár munka?

Figyelt kérdés

Van itt esetleg olyan, aki Fundamenta személyi bankár és tudnék vele beszélni, lenne pár kérdésem.

Mi alapján kapják fizetésüket? Azt hallottam, hogy szerződéskötésér egyszeri fizetséget kap, ha pedig embert szervez be, mint bankár, azért havonta fixen kap X összeget. Ebből m az igaz? És mik a tényleges számok?

2018. júl. 19. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Fundáztam. Nem ment jól. Ismerek sok embert. Olyat is, aki szintén belebukott, olyat is, akinek nagyon bejött.

A fő kérdésre pedig a válasz: mennyire biztos? Amennyire egy vállalkozás biztos lehet. Ha fel tudod dolgozni, hogy rengeteg az elutasítás és ez nem vet vissza a munkában, akkor 50%-ban már nyertél. Nekem ezzel volt gondom. Senkit nem beszélek le róla, de rá sem. Nem való mindenkinek. Aki kellően magabiztos, nem okoz neki gondot bárkit felhívni, aki jól viseli és kezeli az elutasítást, aki hajlandó tanulni és fejlődni, aki tisztességesen akar játszani, annak való. Ha ebből csak egy is hibádzik, nem a te pályád.

2018. júl. 26. 21:20
 2/2 anonim válasza:
Teljesen igaza van az előttem szólónak. Illetve a legtöbben ott rontják el, hogy könnyű pénzkeresetnek gondolják, amiért tenniük sem kell majd az ügyfelek keresik őket és nem dolgoznak. De ha beleteszel annyi munkaidőt mint egy sima 8 órás melónál és tisztességgel csinálod, akkor tényleg a millióhoz közelít a fizu. És igen, az elutasítást el kell viselni. Nem neked szól hanem a munkahelyednek, annak amilyen lehetőségeid vannak hogy felkeresd az ügyfelet és az ügyfél pillanatnyi érzelmi állapotának, amikor felveszi a telefont. Nem neked. Leteszed és jöhet a következő. 200adjára is!
2018. szept. 22. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!