Fel tudom emeltetni a hitel keretem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ha a hitel keretem -50.000 forinton áll de havonta van rendszeres jövedelmem akkor fel tudon emeltetni még valamennyivel?
Köszi a válaszokat!:)
2018. júl. 17. 16:11
2/4 anonim válasza:
Draga jo baratom! Csak a kovetkezo infokat 'felejtetted ki' a kerdesedbol:
- mennyi a jovedelmed
- torleszted-e a mostani hiteledet, vagy csak novekszik
- hany eves vagy es mennyi munkaviszonyod van
- melyik banknal, es
- milyen folyoszamlad van?
Amugy meg a banki ugyfelszolgalatot munkaidoben barmikor felhivhatod. Ha a bizonyara rettentoen surgeto helyzeted feloras ecsetelese helyett 2 ertelmes mondatban meg tudod kerdezni toluk, hogy van-e lehetoseg emelni a hitelkereteden, 100% hogy kapsz valaszt.
3/4 A kérdező kommentje:
20 eves vagyok,1 eves jovedelmem van atlag netto 190,OTP Junior szamlam van.
2018. júl. 17. 20:59
4/4 anonim válasza:
Hat, ha netto 190 mellett mar most is 50e minuszban vagy, nem fognak tapsikolni hogy tovabb emeljek a keretet. Valahogy maskepp fog kelleni kigazdalkodni a Sziget-jegyre valot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!