Megéri a wizz air hitelkártya?
Van buktató a dologban, de "ésszel használva" jó is lehet.
Minden hónapban a "fordulónapig", azaz mondjuk 15.-éig kell visszafizetned az elvásárolt összeget - ekkor "ingyen" használtad a bank pénzét (pl. elvásároltál 60 ezret belőle, megkapod a fizetésedet, 10-én, 15-ig feltöltöd a 60 ezret a hitelkártyára, akkor ingyen volt). DE! Ha pl. késik a fizetésed, nem tudod 15.-ig feltölteni a pénzt vagy többet költesz, mint amennyit vissza tudsz tölteni, akkor kb. 45 %-os hitelkamat van.
valamint, ha pénzre van szükséged és kp-ban veszed fel - nem vásárlással mész le mínuszba - akkor is nagyon durva pénzeket kell fizetned.
Ha az a típus vagy, aki precízen számon tartja a dátumokat, időre befizet mindent, nem csúszik meg soha semmivel, akkor jó lehet - de ha feledékeny vagy vagy hajlamos vagy többet költeni, mint amennyi van, akkor nem Neked való :-)
Van limit, mely a fizetésed nagyságától és a munkaviszonyod hosszától függ, melyet a kibocsátó bank (Erste) bírál el.
Nekem anno 4 hónapos munkaviszonyra és nettó 100 ezer ft-ra nem adtak hitelkártyát - holott állítólag akkor nettó 80 ezer volt a minimum.
A "legaranyosabb" az, hogy a bank nem köteles megindokolni, miért nem adja meg a hitelt - így a mai napig sem tudom, mi volt a problémájuk: semmilyen hitelem nincs,nincs lejárt tartozásom, 20 éve ugyanott vezetem a számlám, 40 éve ugyanott lakom, nincs közüzemi tartozásom sem. Miért nem kaptam? Mert CSAK... :-(
Ha nem ezzel akarsz vásárolni, akkor minek neked???
Ennyire buta nem lehetsz, látszik, hogy csak poénnak írtad ki a kérdést :)
7-esnek, hogy egy kicsit felvilágosuljon :-):
a Wizzair hitelkártyával nem csak vásárolni lehet, hanem pontot gyűjteni is - azokat pedig beváltani. Hogy mire? Azt nem árulom el, ha érdekel, nézz utána :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!