A bankszámlák havi díjai miért nagyon magasak, ha nagy összeget tartasz rajtuk?
9-es vagyok. Konkrét példákat kértem, nem ezt a linket, amit én is ismerek.
Amit írtam feljebb, azt máig úgy látom.
Valamit benéztél. Vagy ha nem állítasz be havi fix jövedelmet, akkor persze hogy magas lesz a számlavezetési díj, ez így szokott lenni.
Az ingyenes számlavezetésnek általában kétféle feltétele van, amik közül legalább az egyiknek teljesülnie kell: vagy rendszeres jövedelem vagy magas (jellemzően több milliós) elhelyezett betétállomány.
De ha havi szinten 0Ft érkezik a számlára, akkor magas lesz a számlavezetésed, függetlenül attól, hogy 10 ezret vagy 1 milliót tartasz amúgy a számlán.
12: "Konkrét példákat kértem, nem ezt a linket, amit én is ismerek."
Már a kérdéseben és egy későbbi hozzászólásomban is leírtam, hogy miket állítottam be, most újra, harmadszor is.
Ez volt maga a kérdés is, miért több akkor?
Érdekes, a többiek értették, és megválaszolták bőven azelőtt, hogy jöttél volna a topicba.
Inkább az az érdekes, hogy valaki ennyire buta és nem érti meg a leírtakat, csak hogy visszadobjam jogosan!!! a labdát.
Ekkora kp.felvételnél persze hogy magas lesz a havi bankköltség, de ez nem a számlavezetési díj, hanem készpénzfelvételi díj! Nem nagy dolog rájönni. Érdekes, neked nem sikerült.
Ha nullára állítod a készpénzfelvételeket vagy 2 db max 150 000 ft-ig, nyilatkozat mellett persze, akkor mindjárt nem lesz ilyen magas költség és talán rájössz, hogy ez nem a számlavezetési díj.
16:
1. Erre azért nem gondolok, mert a jelenlegi bankszámlámról korlátlanul vehetek fel készpénzt ingyenesen.
2. Természetesen 0 készpénzfelvételt állítottam volna be, de AMINT AZT MÁR ÍRTAM, NEM ENGEDI a rendszer, ezért írtam be 1-1 alkalmat.
16: Amúgy az értetlenségem ebben az esetben is ugyanaz. Tarthatnám otthon az 1 Mrd Ft-omat, de nem, rendelkezésükre bocsátom ajándékba, aminek következtében ők 10 Mrd Ft hitelt bocsáthatnak ki, tehát hasznot hajtok nekik. Ehhez képest még én fizessek nekik havonta 5-13000 Ft-ot azért, mert a SAJÁT pénzem 0,1%-át felveszem, és közben 10 Mrd Ft hozamot hoztam nekik.
Szóval a kérdés az eredeti. Miért én fizetek nekik azért évi 50-130 000 Ft-ot, mert 10 Mrd-os hozamot produkáltam nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!