Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Fizetni szeretnék, mi az a...

Fizetni szeretnék, mi az a BankID, banki azonosító szám?

Figyelt kérdés
Svéd eladótól rendeltem, azt kéri küldjem el a címemet. Megtettem, azt írta nem jó. Akkor nem tudom mit kellene még. A weboldalon swish és normál átutalás van feltüntetve mint fizetési mód. Most úgy döntöttem letoltom a swish alkalmazást, aminek BankID a neve de már az első résznél elakadtan. 10-12 jegyű ID számot akar majd aktiváló kódot. Ez mi, a ház azonosító, számlaszám, most mennyek be az otpbe. Használom a paypalt de ezt nem vágom

#fizetés #BankID
2018. jún. 25. 22:19
 1/2 anonim ***** válasza:

A swish csak svéd bankszámlával működik, egész pontosan csak a következő bankoknál vezetett számlával:

"Swish works between Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Swedbank, Sparbankerna and Ålandsbanken. "

[link]

[link]

2018. jún. 25. 22:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Látom régi kérdés de itt találtam infót: [link] - Egyébként nem csak a Svédek, de a Norvég-oknál is, létezik ilyen BankID azonosító. Norvég és Svéd BankID esetén az adott ország társadalombiztosítási (TAJ) számmal kell rendelkeznie. A Magyarországi társadalombiztosítási (TAJ) szám, nem jó!
2020. dec. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!