OTP megszüntetése?

Figyelt kérdés

Üdv!

Nyitottam egy otp-s junior számlát Veszprémben és szeretném megszüntetni, az a helyzet,hogy már nem lakom az országban hogyan tudnám ezt elrendezni? Esetleg mondjuk a szegedi OTPnél is megtudom szüntetni? Talán online/telefonhívás?

Köszönöm,ha válaszolsz.

2018. jún. 21. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért akarod megszüntetni (még akkor is, ha nem laksz az országban)? Úgy tudom, a Junior számlavezetés ingyenes és ha van net-bankod, akkor akár külföldről is utalhatsz rá pénzt.

Megszüntetni - úgy tudom - csak személyesen lehet OTP bankfiókban és akkor is csak abban az esetben, ha nincs rajta tartozás (mínusz)

2018. jún. 21. 21:59
 2/4 A kérdező kommentje:
mert nem szeretném a továbbiakban használni, valamint igényelve van hozzá webkártya aminek van közel 400forintos díja. akkor ha jól veszem ki a szavaidból akkor bármelyik otp fiókban lehetőségem van ezt véghezvinni?
2018. jún. 21. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Barmelyik otp-s bankfiokban megteheted, de biztos, hogy szemelyesen meg kell jelenni.
2018. jún. 21. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Személyesen, de bármelyik OTP fiókban.

A személyes megjelenést meghatalmazással csak akkor tudod kiváltani, ha a meghatalmazást közjegyző készítette, hitelesítette vagy külföldön a magyar konzul.

De ez annyira drága, hogy abból évekig fedezve van a számlavezetés minden díja.

Amúgy ha csak a webkártya a költség, a számla nem, akkor szüntesd meg csak a webkártyát!

Azt tudod kezdeményezni telebankon keresztül is. Mivel csak webkártya, ezért visszaadnod sem kell, mint egy normál bankkártya estén kellene.

Az a párszáz forint amúgy éves díj, nem havi.

2018. jún. 22. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!