Mikor szavazza meg végre a parlament a kilakoltatási moratóriumot?
Nincs érvényben, június 15-én lejárt.
És azóta nincs új.
Akkor miért lakoltatták ki tegnap azt a családot? Pedig a Jobbik még nagy felhajtást is csinált belőle. Így nem lehetett nem venni róla tudomást.
Amúgy az egyik előttem szólónak: nem mindenki keres annyit,hogy kp.vegyen lakást. A kiskeresetűek pedig CSAk devizahitelt kaptak.
A napokban olvastam több követeléskezelő cég nyilatkozatát, melyben leírják, milyen helyzetekre nem lesz érvényben a moratórium.
A legtöbb bedőlt hiteles ingatlan nem árverés útján kel el. A moratóriumi törvény nem sok jót hoz a bedőlt hiteles embereknek, az csak egy politikai szemfényvesztés. Lehet, hogy a kilakoltatástól pillanatnyilag megvédi az embereket, de a végleges eladósodástól biztosan nem. A közjegyzői okirat szerint ugyanis a bankoknak jogában áll eladni a követelést. Sokan ezt vásárolják meg és így elkerülhető az árverés. Aki benne marad azután is ingatlanban, hogy felmondták a hitelét és van már új tulajdonosa a lakásnak, arra számíthat, hogy a büntető kamatokkal, egyéb költségekkel a tartozása a sokszorosára nő.
Van így értelme benne maradni egy ingatlanban?
A 3. válaszolónak!
Mi jogon írsz ilyet!!!!!
Honnan tudod ki miért kerül ebbe a helyzetbe??????
Pl: Nem mi vettük fel a hitelt de nekünk kell mennünk,mert
nem bírták fizetni és most lese szarják hisz nem az ö fejük felett viszik majd a házat!JA és mi nem tehetünk róla.
Ennyi
A másik meg nem mindenki mögött vannak gazdag szülök akik
kifizetik azt a lakást mit kiválaszt a gyerekük.
És nem felelőtlenül vették fel hanem hogy tudjanak hol lakni,nevelni a gyerekeket!
És nem azért vették fel,hogy elgépezzék elbulizzák!
Ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!