A gránit bankban hogyan tudok telefon egyenleget feltölteni?
Figyelt kérdés
Mindent végignéztem az internetes bankon, de ezt sehol se találtam meg...2018. jún. 10. 20:55
1/7 anonim válasza:
Kártyád nyilván van.
Na azzal bármelyik idegen bank (pl. OTP) ATM-jében tudsz telefonegyenleget tölteni...
2/7 anonim válasza:
A szolgáltató honlapján is lehet egyenleget feltölteni, a bankkártyád adatainak megadásával.
3/7 anonim válasza:
Vagy akár az iCsekk alkalmazásában is.
4/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, de érdembeli válasz úgy látom, nem érkezett (aka: hol lehet a netbank-ban megoldani, vagy nincs náluk ilyen opció).
5/7 anonim válasza:
Netbankban nincs ilyen, az nem arra való, jó hogy nem palacsintát akartok sütni vele...
6/7 TappancsMancs válasza:
Amennyire tudom az OTP netbankjában és máshol is lehet mobil egyenleget feltölteni a bankok online felületén.
7/7 TappancsMancs válasza:
Itt van az OTP oldalán is például, nem tűnik különleges igénynek.
"Hogyan tölthetem fel a mobilegyenlegem az OTP internet- és mobilbankban?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!