Tudok felvenni ekorra hitelt? Bővebben lent.
1 millió forintot szeretnék felvenni személyi kölcsönként lakásfelújításra 5 évre, olyan bankok kellenének amelyeknek a havi törlesztője nem haladja meg a 30000 ft ot. egyik banknál 1,8 milliót kellene visszafizetnem..
Mit tegyek tudtok olyan bankot mondani amik ezeknek a feltételeknek megfelel?
kedves tőled, hogy egy hiteltanácsadótól sajnálod a pénzt, itt viszont ingyen elvárnád ugyanazt a munkát...
nézz körül magad b+ ha spúr vagy.
A hiteltanácsadó a hitel összegének már nem tudom pontosan hány % kéri.
Én ezt tapasztaltam ezt tudom..
Akkor van esélyed személyi kölcsönt kapni, ha elmúltál 25 éves
bankszámlára kapod a béred legalább 2 hónapja, ami nem minimálbér
nincs egyéb hiteled, vagy ha van, a bankszámlára érkező jövedelmed elégséges az összes hitel törlesztésére és a megélhetésre is
nem szerepelsz BÁR listán
nem mínuszos a bankszámlád
van a nevedre, vagy az állandó lakcímedre szóló közüzemi számla, aminek nem késedelmes a befizetése
az, hogy mennyit kaphatsz, erősen jövedelem függő.
egy hiteltanácsadó
NE Mondjátok,hogy minden Pénzügyi Tanácsadó saját magát nézi meg hogy hol kap nagyobb jutalékot,mert nem így van!
Persze vannak ilyenek is de a több van aki nem így csinálja s tényleg azt mondja ami az ügyfélnek jó!
A másik,hogy nem kérhet %!
Legalábbis ahol Én Dolgozom Nincs ilyen!
Teljesen ingyen Van minden!
Úgy hogy nem Kell leírni az Összes Pénzügyi Tanácsadókat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!