Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tudok felvenni ekorra hitelt?...

Tudok felvenni ekorra hitelt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

1 millió forintot szeretnék felvenni személyi kölcsönként lakásfelújításra 5 évre, olyan bankok kellenének amelyeknek a havi törlesztője nem haladja meg a 30000 ft ot. egyik banknál 1,8 milliót kellene visszafizetnem..

Mit tegyek tudtok olyan bankot mondani amik ezeknek a feltételeknek megfelel?

2010. jún. 16. 11:28
 1/10 anonim ***** válasza:
hiteltanácsadó
2010. jún. 16. 11:32
 2/10 A kérdező kommentje:
hiteltanácsadóhoz is fordultam de ő is jó pár % elkér a hitel felvétele után..ez ki is van zárva..
2010. jún. 16. 11:33
 3/10 anonim ***** válasza:

kedves tőled, hogy egy hiteltanácsadótól sajnálod a pénzt, itt viszont ingyen elvárnád ugyanazt a munkát...

nézz körül magad b+ ha spúr vagy.

2010. jún. 16. 11:47
 4/10 A kérdező kommentje:
ötleteket és tanácsokat kérek nem hitelügyintézést..
2010. jún. 16. 11:49
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
ácsi !!!! a hiteltanácsadó tőled nem kérhet pénzt, csak a banktól, akinek a hitelét rajta keresztül igénybe veszed!!!!
2010. jún. 16. 11:50
 6/10 A kérdező kommentje:

A hiteltanácsadó a hitel összegének már nem tudom pontosan hány % kéri.

Én ezt tapasztaltam ezt tudom..

2010. jún. 16. 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Akkor van esélyed személyi kölcsönt kapni, ha elmúltál 25 éves

bankszámlára kapod a béred legalább 2 hónapja, ami nem minimálbér

nincs egyéb hiteled, vagy ha van, a bankszámlára érkező jövedelmed elégséges az összes hitel törlesztésére és a megélhetésre is

nem szerepelsz BÁR listán

nem mínuszos a bankszámlád

van a nevedre, vagy az állandó lakcímedre szóló közüzemi számla, aminek nem késedelmes a befizetése

az, hogy mennyit kaphatsz, erősen jövedelem függő.

egy hiteltanácsadó

2010. jún. 16. 14:15
 8/10 anonim válasza:
64%
Ne foglalkozz hiteltanácsadókkal.Ugyanazok a bankok elérhetőek a számára,mint amiket Te is simán felkereshetsz.Soha nem azt fogja ajánlani,ami neked a legjobb,hanem ahol a legtöbb a jutaléka.
2010. jún. 20. 06:25
 9/10 anonim ***** válasza:

NE Mondjátok,hogy minden Pénzügyi Tanácsadó saját magát nézi meg hogy hol kap nagyobb jutalékot,mert nem így van!

Persze vannak ilyenek is de a több van aki nem így csinálja s tényleg azt mondja ami az ügyfélnek jó!

A másik,hogy nem kérhet %!

Legalábbis ahol Én Dolgozom Nincs ilyen!

Teljesen ingyen Van minden!

Úgy hogy nem Kell leírni az Összes Pénzügyi Tanácsadókat!!!

2010. jún. 21. 10:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm az eddigi válaszokat nos a mai nap folyamán testvérem volt egy banknál (otp) ott a személyi kölcsön nem jött össsz pedig előző héten minden igért egy dolgozó hogy 100% hogy megkapja nos nem kapta meg, és mielőtt azt mondanátok hogy biztos kevés a fizetés nos nem az kb110000 ft, ugyhogy lakás felújítási hitelt fog kérni ami elég kecsegtető nos nem tudom hogy mennyi lesz igaz belőle 1,2 milliónak havi 23 ezer forint, + egy csomó papírt kell intézni elég bonyolult..
2010. jún. 22. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!