Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek melyik bank a...

Szerintetek melyik bank a legkedvezőbb, legkorrektebb üzletpolitikával rendelkező bank ma Magyarországon, amelyik lakossági számlákat is kezel és netbankja is van?

Figyelt kérdés

Szeretnék bankot váltani, mert a mai nappal olyan felháborító átveréssel és ennek kapcsán olyan gyalázatos üzleti magatartással találkoztam a bankomnál, hogy gondolkozom rajta, hogy feljelentem őket a bankfelügyeleti szerveknél.

Ráadásul erre csak a 32 éves pénzügyes múltam és a könyvelői képesítésem miatt jöttem rá, ki tudja, hogy hány ezer emberrel tehetik meg büntetlenül?

Mondjuk a panaszomat elismerték, felvették, de csak 30 nap múltán kapok valamilyen jogorvoslást, addig meg lesz, ami lesz!

2018. jún. 7. 12:47
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Én tavaly hitelkiváltással mentem át a Sberbankhoz.

Az OTP-nél volt házhitelem. Igazából gond nem volt velük, csak drágább volt, ezért váltottam.

A takarékokat néztem még, de azokkal sok gond lett volna, az ügyintézés meg az egész unszimpatikus volt.

A városban nincs Szberbank fiók, de végül ezt a szempontot elvetettem.

Rosszat mondani nem tudok rájuk eddig csak pozitív tapasztalataim vannak velük.

Netbank most újult meg teljesen. Folyószámlám is ott van és olcsóbb mint az otp.

Neked mekkora hiteled van?

Nekem sajnos még 7 millió forint.

2018. jún. 15. 08:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Hogy áll a történeted, sikerült megszüntetni?
2018. jún. 17. 11:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha esetleg még jársz erre kíváncsi lennék hogy mi lett a dologból úgy egyben mindenestül.
2018. jún. 19. 08:09
 14/17 A kérdező kommentje:

Ahogy ígértem is, itt vagyok a fejleményekkel. Ma ezt a levelet kaptam a netbankomra:

"Megkeresése alapján indított vizsgálatunk során szükségesnek tartottuk a 2018.06.07-én TeleBank Ügyfélszolgálattal folytatott beszélgetésének visszahallgatását.

Ahogy arról munkatársunk is tájékoztatta, a Telekölcsön szolgáltatás a hitelkeret terhére igénybevett szolgáltatás, melynek lényege, hogy a hitelkeret elérhető egyenlegéből kiutaltunk 50.000 Ft-ot. Ezt az összeget Ön a beszélgetés alapján a 32.899 Ft összegű tartozás kiegyenlítésére szánta volna (visszautalva a hitelkártya elszámolási számlára), valamint a fennmaradó 17.101 Ft összegről szabadon rendelkezett volna.

A kiutalt 50.000 Ft a hitelkártya elszámolási számlán elkülönítve jelentkezik, havi egyenlő részletben kerül számlázásra a számlakivonat részeként. Ahogy egy havi törlesztőrészletet kiegyenlít, úgy a számlán lévő elérhető egyenleg is megnövekszik.

A tájékoztatás során ügyintézői mulasztást nem állapítottunk meg.

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy megkeresése alapján a Telekölcsön szolgáltatást 2018.06.14-én megszüntettük, valamint annak 2018.06.07-én terhelt nyitási díját (3.072 Ft) 2018.06.15-én jóváírtuk a ........számú hitelkártya elszámolási számlán. A jóváírást a kivonaton követheti nyomon."

Nos, ez számomra több sebből vérzik és ezt meg is fogom nekik írni, annak ellenére, hogy sikerült visszacsinálnom az egészet és a pénzem visszakaptam.

(Ami nem jellemző a mai bankvilágra, csak annyira egyértelműen igazam van, hogy nem kockáztatták a továbbiakat)

Sajnos én nem csináltam hangfelvételt, ezért nem tudom megjelölni, hogy melyik percben hangzott el az, amivel be lettem csapva, vagy legalábbis kiderül, hogy "félreértem" ezt a "nagyszerű, soha vissza nem térő" lehetőséget.

Nekem a hitelkeret az az összeg, aminek a havi törlesztőrészlete belefér a havi jövedelmem 33-50%-ba és nem a hitelkártyán levő 100ezer, mert azt már egyszer megítélték számomra és a hitelkeretem része. Hogy ebből KIVESZNEK 50ezret, majd ugyanoda VISSZATESZIK és ezzel a 30valamennyi helyett a tartozásom 100valamennyire nőtt, holott nem történt semmi, - konkrétan egy fillért nem kaptam - az nem tudom miért lenne nekem jó?

Ha valamelyikőtöknek sikerül ezt megértenie, lekötelezne, ha elmagyarázná!

Viszont a kártyámat most nem sikerült megszüntetnem, mert még aznap amikor itt beszélgettünk a 18 éves autónkat ismeretlen valaki a parkolóban hátulról összetörte. CASCO-nk nincs, a javítás kb. 150ezer, ezért nem tudom egyelőre a 35ezret kicsengetni, legfeljebb 5-15ezret, ez majd a kocsijavítás végösszege után derül ki.

2018. jún. 19. 12:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Bonyolult, de legalább sikerrel jártál.

A hitelkártyát viszont így is nagyon jó lenne megszüntetni mivel annak kemény kamata van. Az autó ügyében nem tudsz addig kölcsön kérni vagy bármi?

Persze a te dolgod csak talán jobb lenne.

2018. jún. 19. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Úgy értem részben sikerrel jártál.
2018. jún. 19. 13:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta továbblépni?
2018. jún. 26. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!