Kb hány forint kell ahhoz hogy egy összegnek a kamatjából kényelmesen meg lehessen élni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 4. 17:58
1/9 anonim válasza:
A beteti kamatok 2-2.5% korul vannak (evente), a szamolast rad bizom.
A 'kenyelmesen megelni' eleg tag fogalom, ugyhogy a kerdesnek ebben a formajaban nem sok ertelme van.
2/9 anonim válasza:
Magamból kiindulva úgy több száz millió minimum.
3/9 anonim válasza:
Nevetségesek ezek a betéti kamatok:(
4/9 anonim válasza:
parancsolj: tegyük fel van 100 milliód berakod 1 vagy 5 évre a kalkulátor a gránitbankot hozta ki nyertesként évi több mint 2 millió 5évre 14,5 millió kamatot ígér. abból már meglehet élni szerényen-
5/9 anonim válasza:
Elnézést a link lemaradt, utolsó voltam
6/9 anonim válasza:
Mindenkinek mást jelent a kényelmesen megélni, de olyan 3-5 milliárd kamataiból már eléggé jól lehet.
7/9 anonim válasza:
Csak az 5 éves állampapír kamatozik infláció felett.
1,40% kamatprémium. 100/1,4 = 71,43. Tehát az éves költésed 71,43-szorosa, megszorzod 12-vel.
A havi költésed 857-szorosa.
Ha havonta 200 ezret költesz akkor 171,4 milliót kell lekötnöd.
8/9 anonim válasza:
nemértem miért lettem lepontozva
9/9 A kérdező kommentje:
Én sem.
2018. jún. 10. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!