bakker, egy elektronikus kártyát kaptam a dombornyomott helyett (gondolom az only electrical use az ezt jelenti) és most nem tudom, hogy mi a fenét csináljak ezzel hiszen nekem online vásárlásra kellett, nem tudom hogy ezt meg lehet oldani más úton is, de a bankos csaj cibezz számlákkal bombázott (kettővel) az egyik megtakarítási számla, a másik a bankkártyás, és még nem írtunk alá minden papírt de a kártyámat megkaptam, viszont egyáltalán nem látok rajta semmilyen kidomboruló számot.
Szal arra vagyok kiváncsi, hogy vissza tudom adni és kérni másikat?
Vagy le lehet bonyolítani kártya nélkül (vagy elektronikus kártyával) az online vásárlást?
2010. jún. 15. 20:08
1/8 anonim válasza:
a vásárláshoz dombornyomott kell. Menj vissza és kérj egy dombornyomottat. A másik általában ingyenes, azt is megtarthatod.
2010. jún. 15. 20:18
2/8 anonim válasza:
Nem csodálom hogy elcseszték. A CIB tele van komolytalan, hozzá nem értő barmokkal. Kongott a bank az ürességtől, én voltam ott csak, és nulla várakozó fővel is majd félóra múlva hivtak az ablakhoz. Az ügyintéző nő meg hirdetőtáblát igazgatta a falon, és azon tanakodtak percekig a szekuritivel, hogy jól áll-e. :S Nővérem pénzt akart külföldről küldeni, erreföl a bankban senki sem tudta a megfelelő IBAN kódot. Komolyan mondom! Rengeteg pénzt lelejmoltak a bankszámlámról, ott is hagytam. Az OTP még mindig kevesebbet lop. Amúgy vissza lehet adni, de külön pénzt kérnek érte, ami már nem is tudom, hogy mennyi.
2010. jún. 15. 21:10
3/8 anonim válasza:
semmi szükséged dombornyomott kártyára vásárláshoz, ha a kártyád hátoldalán ott a 3 jegyű ellenőrző kód simán használható online fizetésre (és kéne legyen, mivel vagy visa, vagy mastercardot kaptál)....persze, ha nem ilyen kártyát kértél, mehetsz reklamálni, de nekem nem rémlik, hogy lenne dombornyomott debitkátyája a cibnek
2010. jún. 15. 22:28
4/8 anonim válasza:
szerintem is simán fizethetsz vele a neten, az electrical use az pl. pont ez is. én is azt hittem, hogy nem lehet,apunak van ilyen kártyája és valamit ezzel akart fizetni, mondtam apu nem fog menni, mert nem dombornyomott, de persze neki volt igaza.
2010. jún. 16. 01:54
5/8 A kérdező kommentje:
mastercard, ien gagyi kosárlabda van rajta.
és amikor azt kérdeztem hogy online hogy tudok fizetni, akkor aztmondták nekem, hogy a cibezz-t célozzam meg és visa dombornyomottat kértem, én vagy 5 ször hangsúlyoztam hogy paypalon keresztül akarom használni és hogy visa kártyát, de nézd meg -.-
2010. jún. 16. 10:50
6/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem egy fél éve van Cibezz számlám és amikor igényeltem felajánlották hozzá az ingyenes CIB internetkáryát (Mastercard), amin mágnescsík sincs csak a netes fizetéshez az adatok, úgy emlékszem elvileg külön kezeli a számládtól is így nem tudnak lehúzni több pénzzel, meg talán biztonságosabb is.
(cib) mastercardot simán lehet paypalhoz használni....sőt igazán kártya se kell a paypalhoz, csak számla...ha nem ilyen kártyát kértél, akkor reklamálj
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!