Hogyan tudok egy utalást visszakövetni a paypal.com-on?
Figyelt kérdés
Rendeltem a netről és a visszakértem az árát, az eladó elvileg visza is utalta, bizonylatot is küldött róla, de én nem kaptam meg a pénzt. Az eladó azt tanácsolta keressem visza a paypal.com-on. De ez hogyan lehetséges?2018. máj. 23. 22:57
1/2 anonim válasza:
Szokásos refund-félreértős kérdés.
A pénzedet 3 munkanapon belül látod viszont a bankszámládon, NEM azonnal. És a közhiedelemmel ellentétben a visszatérített pénz nem a PP balanceodban jelenik meg, hanem a bankszámládon, amihez a fizetéskor használt kártya csatolva van.
Szóval várj és kész. A PP oldalán max annyit fogsz látni a tevékenységekben, hogy refund from.... De attól úgysem leszel előrébb.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
A 3 nap már régen letelt azért fordultam segítségért.
2018. máj. 24. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!